DX1
DX2.4.1
DX3-1

Pambuka Perusahaan

Kita ngupayakake dadi pabrikan sing paling dhuwur

Kendaraan Operasi Dhuwur Dhuwur

  Model Truk HAOV-10 HAOV-12 HAO ...

Lantai Toko Crane

Kapasitas Tipe Model (Ditarik) (kg) C ...

Platform Kerja Udara Aluminium Propelled Diri

Model SAWP-7.5 SAWP-6 Maks. Dhuwur Makarya ...

Angkat Gunting Hidrolik

Model No. DX06 DX08 DX10 DX12 ...

Angkat Gunting Mini

Model Jenis SPM3.0 SPM3.9 Maks. Plat ...

Angkat Boom Artikulasi Diri

Tipe Model SABL-14D SABL-16D SABL-18 ...
314.png

Pambuka Perusahaan

Qingdao Daxin Machinery Co., Ltd. minangka perusahaan profesional sing ngasilake peralatan kerja udara. Perusahaan iki umume melu desain, pengembangan, produksi lan adol peralatan kerja udara. Mesin Daxin tanggung jawab nyediakake peralatan operasi kanthi dhuwur sing murah lan murah kanggo mayoritas pangguna, terus ningkatake produk sing wis ana, lan terus-terusan ngluncurake seri produk anyar kanggo nyukupi kebutuhan beda-beda para pelanggan.

Kirim pesen menyang kita:

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita